Donderdag 1 december 2022 - EY Nederland, Amsterdam

Programma

Het programma van het eerste Behavioral Risk Congres 2016 heeft als thema “Meetbaarheid van soft controls”.  Meer details over het programma vindt u onderstaand. De opzet van het Congres is bij uitstek interactief, met de inzet van onze moderatoren. De voertaal van ons Congres is Nederlands. Het Congres wordt in de avonduren besloten met het Professorendebat tijdens het networking diner met als titel “Meetbaarheid van soft controls”.

TijdOnderwerpSprekers
15.00 uur - 15.45 uur

Ontvangst met koffie en thee, registratie en overhandiging Congresboekje in de Brasserie van het Landgoed Groot Kievitsdal.

15.45 uur - 15.50 uur

Algemeen welkom door Congresvoorzitter Michel Klompmaker (Parkzaal, begane grond).

15.50 uur - 17.30 uur

Interactief plenair programma met als keynote sprekers Theodor Kockelkoren,  Professor Arjo Klamer en Professor Jan Derksen over Behavioral Risk, onder leiding van onze moderatoren Michael van Woerden en Edwin Weller. Het debat wordt ondersteund door een expert panel bestaande uit onder andere Chris Juta (Founder YX Company),  John Bendermacher (Voorzitter IIA Nederland, tevens Directeur Group Audit bij ABN Amro Bank), Bram van Sunder (Senior Manager EY) en Professor Peter Diekman.

Alle programmaonderdelen vinden plaats in de Parkzaal op de begane grond.

17.30 uur - 18.00 uur

Networking pauze, drinks in de Brasserie.

18.00 uur - 18.45 uur

Het meten van soft controls klinkt natuurlijk als muziek in uw oren. Maar hoe gaat dat dan in de praktijk? En hoe werkt het dan? Alles wat u daarover wilt weten kunt u in dit onderdeel van het programma ontdekken dankzij Berend Jansen, director YX Company. Deze praktijksessie is interactief en staat onder leiding van onze moderator Dina-Perla de Winter. Dit onderdeel vindt ook plaats in de Parkzaal op de begane grond.

18.45 uur - 19.10 uur

Korte pauze, aperitief in aanloop naar het networking diner. Locatie de Brasserie.

19.10 - 19.15 uur

Kort interview met Chris Juta, Founder van YX Company.

19.15 uur - 21.30 uur

Networking diner met als hoofdgerecht het Professorendebat. Een van de Professoren is Prof. dr. Theo Kocken, hoogleraar Risk Management aan de VU in Amsterdam. Prof.dr. Theo Kocken gaat het debat aan met Prof. Dr. Jan Derksen, hoogleraar Klinische Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, die in de namiddag al een inhoudelijke bijdrage gaat leveren. De professoren gaan met elkaar in debat èn met de aanwezigen, onder leiding van moderator Edwin Weller. Het diner en het Professorendebat vinden plaats in de Parkzaal op de begane grond.