Donderdag 1 december 2022 - EY Nederland, Amsterdam

Organisatie

Het Behavioral Risk Congres is een initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe, opgericht door drs. Michel Klompmaker en staat onder leiding van Content Director Mr. Dr. Caroline Raat. Het Lustrum Behavioral Risk Congres 2021 vindt plaats op donderdag 2 september 2021 op een centrale locatie in Nederland, te weten Pathé Utrecht Leidsche Rijn in Utrecht. De locatie is gemakkelijk te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer.

Glenn Rudolph

Glenn Rudolph is vanaf het begin, eind 2014, betrokken bij de opzet en uitwerking van het Risk & Compliance Platform Europe. Glenn houdt zich bezig met de ontwikkeling van de website en de nieuwsbrieven van het platform. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied internet marketing

Sinds 2016 is hij als PR adviseur medeverantwoordelijk voor alle media uitingen rondom het platform en heeft hij een adviserende rol bij het organiseren van de Congressen. Door zijn ervaring kan hij creatief inspelen op de behoeften van klanten van het Risk & Compliance Platform Europe.

Arend-Jan Hermsen

Arend-Jan Hermsen fotografeert regelmatig business events zoals het Risk & Compliance Jaarcongres en lunchcauserieën van het Risk & Compliance Platform Europe. Fotograferen is voor Arend-Jan het vastleggen van een herinnering. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Een goede foto is een foto waar je naar blijft kijken en die de herinnering, het gevoel van toen weer oproept. Beelden zijn een belangrijk onderdeel van onze communicatie. In deze tijd, waarin communicatie steeds belangrijker wordt, zijn goede beelden net zo belangrijk. Arend-Jan heeft een eigen fotostudio in Noordwijk. Daarnaast kan de studio ook ingepakt worden en op locatie worden opgebouwd.

Geert Haisma

Geert Haisma was bij de Universiteit Twente kerndocent postdoctorale masteropleiding risicomanagement en vanaf 2015 geeft Geert gastcolleges voor verschillende opleidingen van de Universiteit Twente.

Sinds 2019 is hij kerndocent masterclass succesmanagement bij Saxion Hogescholen en eveneens sinds dit jaar is hij partner / directeur van Fully in Control bv, een software onderneming op het gebied van risk en compliance.

Michel Klompmaker

Drs. Michel Klompmaker is Managing Director van het door hem in 2014 opgerichte meertalige Risk & Compliance Platform Europe. Inmiddels is het Risk & Compliance Platform Europe snel gegroeid met negen taalsites, te weten Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Roemeens, Bulgaars en  Tsjechisch / Slowaaks. Binnenkort zal Spaans als tiende taal worden toegevoegd. De content van de verschillende taalsites is uniek en helemaal aangepast naar de eigen taal en regio. De nieuwsbrieven in verschillende talen mogen zich verheugen is steeds meer abonnees. Als voorbeeld noemen we Nederlandstalige nieuwsbrief met meer dan 18.000 abonnees en de Engelstalige met meer dan 14.000 abonnees. Michel was eerder oprichter en publisher van Banking & Finance en uit dien hoofde als initiatiefnemer verantwoordelijk voor de Risk@360degrees Congressen in de Benelux. Hij is de initiatiefnemer van het jaarlijkse Behavioral Risk Congres, het Risk & Compliance Jaarcongres en het Risk & Compliance Annual Congress Brussels.

Piet Klop

Piet Klop RA MGA heeft ruim 30 jaar in de accountants- en adviespraktijk voor de publieke sector gewerkt bij Deloitte, waarvan 20 jaar als partner. Piet werkt nu vanuit zijn eigen bedrijf Public Values bv. Piet is in zijn Deloittetijd bij veel gemeenten accountant en adviseur geweest, van klein tot groot.

Piet heeft daarnaast veel opdrachten gedaan bij woningcorporaties en hun externe toezichthouders zoals het Centraal Fonds Volkshuisvesting, het Waarborgfond Sociale Woningbouw en het Ministerie. Ook heeft hij gewerkt voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken, onderwijs, zorginstellingen en overheidsbedrijven.

Caroline Raat

Mr. dr. Caroline Raat is jurist en sociaal wetenschapper. Zij werkt als docent, auteur en annotator bij diverse grote uitgevers en instituten op het gebied behoorlijk bestuur, open overheid, privacy, grondrechten en integriteit en recht. Ook is zij zelfstandig onderzoeker. In 2007 promoveerde zij op het proefschrift “Mensen met macht, rechtsstatelijkheid als organisatiedeugd”. Zij is oprichter van het Platform Onafhankelijke Onderzoekers.  Zij heeft onder andere het “Handboek Ethiek en integriteitszorg voor de overheidsjurist” en “Mensen met macht, rechtsstatelijkheid als organisatiedeugd” geschreven.

Caroline is Bestuurder Beroepsvereniging Onafhankelijke Onderzoekers. Zij heeft jarenlange ervaring in de wetenschap en in de publieke sector en zet haar kennis graag in om particulieren bij te staan in rechtszaken. Caroline is tevens blogger op het Risk & Compliance Platform Europe.