Donderdag 17 juni 2021 - Pathe Leidsche Rijn, Utrecht

Aanmelden

5y8q7925

Behavioral Risk Congres 2021
Het programma begint exact om 12.00 uur in Pathé Utrecht Leidsche Rijn in Utrecht met twee lunchworkshops naar keuze. Om 13.15 uur begint het plenaire programma met de introductie door dagvoorzitter Kim Raaijmakers en direct daarna komen de drie ervaren keynotes aan het woord over het thema “Innovatief Toezicht & Tools”.  Alle onderdelen van het programma zijn interactief. Bij elke keynote is er ruimte voor 10 minuten interactie met de bezoekers. Na de pauze vindt het Grote Professorendebat plaats met maar liefst 5 professoren. Daarbij is er veel ruimte is voor interactiviteit tussen de professoren en de bezoekers.

Schrijf u daarom nu online in en wij verwelkomen u graag op donderdag 17 juni 2021 aanstaande vanaf 11.30 uur. Wij zullen de geldende richtlijnen van de overheid voor wat betreft Covid-19 in acht nemen en de deelnemers zijn verplicht zich aan deze maateregelen te houden. Pathé Utrecht Leidsche Rijn voldoet ruimschoots aan de richtlijnen rond ventilatie en recirculatie.

Als u beschikt over een persoonlijke voucher kortingscode vermeld deze dan bij uw inschrijving.

Koninklijke_NBA_04-PE-uur_HR6cm_PMS7460c
Laat ons via uw online inschrijving even weten of u uw gecertificeerde PE punten wenst te ontvangen. U dient zich dan conform de regels aan te melden en na afloop het evaluatieformulier in te leveren om u vervolgens te kunnen afmelden.