Donderdag 1 december 2022 - EY Nederland, Amsterdam

Aanmelden

Behavioral Risk Congres 2022

Het programma begint op donderdag 1 december exact om 13.15 uur in het auditorium van EY Nederlands in Amsterdam het plenaire gedeelte, maar dit wordt voorafgegaan door een gezamenlijke lunch vanaf 12.00 uur. De introductie wordt verzorgd door Michel Klompmaker en dagvoorzitter Michael van Woerden. Na de introductie komen de drie ervaren keynotes aan het woord over het thema “Integriteit”.  Alle onderdelen van het programma zijn interactief. Bij elke keynote is er ruimte voor 10 minuten interactie met de bezoekers. Na de pauze wordt het programma op de 21ste verdieping voortgezet met drie break out sessies naar keuze. Vervolgens, terug in het auditorium op de begane grond, wordt het programma afgesloten met het Grote Integriteitsdebat met 5 experts onder leiding van Michael van Woerden. Daarbij is er veel ruimte is voor interactiviteit tussen de experts en de bezoekers.

Schrijf u daarom nu online in en wij verwelkomen u graag op donderdag 1 december aanstaande vanaf 12.00 uur voor de lunch bij EY. Het auditorium van EY Nederland voldoet ruimschoots aan de richtlijnen rond ventilatie en recirculatie.

Laat ons via uw online inschrijving even weten of u uw deelnemingscertificaat voor uw PE punten wenst te ontvangen. U dient zich dan conform de regels aan te melden en na afloop uw handtekening te zetten op afmeldingsformulier. U ontvangt bovendien de presentaties van het Congres via e-mail, die u naar keuze kunt downloaden.