Donderdag 29 november 2018 - Landgoed Groot Kievitsdal, Baarn

Contact

In het geval u vragen heeft over het komend Behavioral Risk Congres op donderdag 29 november 2018, laat het ons weten via onderstaand formulier. Heeft u interesse om Event Partner te worden, of heeft u een suggestie voor een goede spreker in de toekomst?  We vernemen het graag van u.

 

folder-preview

Event Partner worden?

Wilt u iets (meer) weten over het Behavioral Risk Congres 2018? Wilt u als bedrijf misschien Event Partner worden?
Kent u een goede spreker, die zou in de toekomst zou kunnen passen bij het Behavioral Risk Congres?
Aarzel niet, stel uw vraag of laat ons het een en ander even weten door middel van het invullen van onderstaand formulier.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Wilt u de verschillende mogelijkheden om Event Partner te worden van het Behavioral Risk Congres 2018 even bestuderen?

Download dan nu de matrix met de verschillende mogelijkheden.

 

Organisatie

Het Behavioral Risk Congres is een initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe, opgericht door drs. Michel Klompmaker. De dagvoorzitter is Maud Bökkerink.

De derde editie van het Behavioral Risk Congres vindt plaats op donderdag 29 november aanstaande op een centrale locatie in Nederland, te weten het fraaie Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn.

Bakir als Moderator

Bakir Lashkari

Bakir Lashkari is moderator bij het Behavioral Risk Congres 2018. Bakir is een veelzijdige professional met een brede achtergrond. Hij heeft verschillende masters in Business Administration in Leadership Dilemma’s & Profitable Growth (IMD) en Marketing Access (INSEAD) en in PIM – Professional Interim Management (Nyenrode). Hij Senior Consultant op het gebied van  Governance, Risk en Compliance.

Hij heeft meer dan 20 jaar gewerkt in Banking, Insurance & Asset Management en is bekend met IT-technologie, projectmanagement en internationale contracten. Bakir Lashkari heeft een multiculturele achtergrond met sterke presentatie- en overtuigingskracht en spreekt regelmatig op verschillende internationale podia. Hij is een netwerker en heeft zakelijke ervaring op vier continenten en in verschillende sectoren.

risk and compliance jaar congres 2017 Par-pa fotografie 6935-1k

Glenn Rudolph

Glenn Rudolph is vanaf het begin, eind 2014, betrokken bij de opzet en uitwerking van het Risk & Compliance Platform Europe. Glenn houdt zich bezig met de ontwikkeling van de website en de nieuwsbrieven van het platform. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied internet marketing

Sinds 2016 is hij als PR adviseur medeverantwoordelijk voor alle media uitingen rondom het platform en heeft hij een adviserende rol bij het organiseren van de Congressen. Door zijn ervaring kan hij creatief inspelen op de behoeften van klanten van het Risk & Compliance Platform Europe.

dina

Dina-Perla Portnaar

Dina-Perla is geïntegreerde communications, PR & change director en business development manager. Zij werkte in verschillende industrieën, met name IT/tech en finance, maar ook zorg, non-profit en overheid en heeft in deze sectoren een uitgebreid netwerk van (media-)relaties, influencers en analisten in de Benelux-regio. Van dag tot dag monitort zij markttrends via verschillende media en wat er binnen de markten gebeurt. Naast advies geeft Dina-Perla diverse mediatrainingen en colleges en presenteert of modereert zij verschillende debatten, seminars, podcasts en vodcasts. Zij is auteur van “Exodus uit de vuurtoren” en “Levende sierlijkheid”, dat in April 2018 is uitgekomen.

arent

Arend-Jan Hermsen

Arend-Jan Hermsen fotografeert regelmatig business events zoals het Risk & Compliance Jaarcongres en lunchcauserieën van het Risk & Compliance Platform Europe. Fotograferen is voor Arend-Jan het vastleggen van een herinnering. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Een goede foto is een foto waar je naar blijft kijken en die de herinnering, het gevoel van toen weer oproept. Beelden zijn een belangrijk onderdeel van onze communicatie. In deze tijd, waarin communicatie steeds belangrijker wordt, zijn goede beelden net zo belangrijk. Arend-Jan heeft een eigen fotostudio in Noordwijk. Daarnaast kan de studio ook ingepakt worden en op locatie worden opgebouwd.

michel-klompmaker

Michel Klompmaker

Drs. Michel Klompmaker is Managing Director van het in 2014 opgerichte meertalige Risk & Compliance Platform Europe. Inmiddels is het Risk & Compliance Platform Europe snel gegroeid met zes taalsites, te weten Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans en Pools. De nieuwsbrieven in verschillende talen mogen zich verheugen is steeds meer abonnees. Als voorbeeld noemen we Nederlandstalige nieuwsbrief met meer dan 10.200 abonnees. Michel was eerder oprichter en publisher van Banking & Finance en uit dien hoofde als initiatiefnemer verantwoordelijk voor de Risk@360degrees Congressen in de Benelux. Hij is de initiatiefnemer van het jaarlijkse Behavioral Risk Congres en congresvoorzitter. Ook behoort het International Risk Congress tot zijn portfolio. Michel is samen met Piet Klop RA MGA de initiatiefnemer van het RiskCongres Lokaal Bestuur dat op 13 februari 2019 voor de tweede keer zal plaatsvinden in het Provinciehuis Utrecht, met als thema “Lokaal Bestuur aan het woord over Sociaal Domein.”

marc

Marc Pierar

Marc Pierar is als Senior Editor bij het Risk & Compliance Platform Europe betrokken. Marc is een ICT manager die is afgestudeerd met als specialisatie onderwijs psychologie.

Marc is ook auteur van verschillende boeken, zoals De Nomade van de Weg, De zaak Nadine Veenstra en de Zaak Nul, een serie literair filosofische techno-detectives over de vraag wat mensen gaan doen wanneer computers en robots al het werk gaan doen…