Donderdag 2 september 2021 - Pathe Leidsche Rijn, Utrecht

Aanmelden

5y8q7925

Behavioral Risk Congres 2021
Het programma begint op donderdag 2 september exact om 11.45 uur in Pathé Utrecht Leidsche Rijn in Utrecht met het plenaire gedeelte en daarna twee lunchworkshops naar keuze. Om 13.15 uur wordt het plenaire programma vervolgd met de introductie door dagvoorzitter Caroline Raat en direct daarna komen de drie ervaren keynotes aan het woord over het thema “Innovatief Toezicht & Tools”.  Alle onderdelen van het programma zijn interactief. Bij elke keynote is er ruimte voor 10 minuten interactie met de bezoekers. Na de pauze vindt onder andere het Grote Professorendebat plaats met maar liefst 5 professoren. Daarbij is er veel ruimte is voor interactiviteit tussen de professoren en de bezoekers.

Schrijf u daarom nu online in en wij verwelkomen u graag op donderdag 2 september aanstaande vanaf 11.00 uur. Wij zullen de geldende richtlijnen van de overheid voor wat betreft Covid-19 in acht nemen en de deelnemers zijn verplicht zich aan deze maatregelen te houden. Het bioscoopcomplex Pathé Utrecht Leidsche Rijn voldoet ruimschoots aan de richtlijnen rond ventilatie en recirculatie.

Als u beschikt over een persoonlijke voucher kortingscode vermeld deze dan bij uw inschrijving.

Bent u lid van VCO, vul dan simpelweg VCO in bij de kortingscode en u ontvangt 50 euro korting op de entreeprijs.

Laat ons via uw online inschrijving even weten of u uw deelnemingscertificaat voor uw PE punten wenst te ontvangen. U dient zich dan conform de regels aan te melden en na afloop het evaluatieformulier in te leveren om u vervolgens te kunnen afmelden.